Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα για τον Βοτανικό πριν την υπογραφή των διμερών συμβάσεων

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα για τον Βοτανικό πριν την υπογραφή των διμερών συμβάσεων

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα για τον Βοτανικό πριν την υπογραφή των διμερών συμβάσεων

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών σχετικά με το πρότζεκτ του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μπορεί τα όσα ουσιαστικά έρχονται στον αφρό της δημοσιότητας σχετικά με το πρότζεκτ του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό να είναι ελάχιστα τους τελευταίους μήνες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν δουλεύουν καθημερινά για να προχωρήσει το έργο από τα λόγια στις πράξεις. Που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή;

Δημόσιο, δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης έχουν συμφωνήσει επί της αρχής για τις διμερείς συμβάσεις, οι οποίες βρίσκονται στην τελική ευθεία και σε φάση «φινιρίσματος». Πριν, όμως, φτάσουμε στην ώρα των υπογραφών θα πρέπει να γίνει το εξής:

Όλες οι πλευρές θα πρέπει να καταλήξουν, να συμφωνήσουν και να υπογράψουν για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα από την υπογραφή των συμβάσεων και μετά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα αρκετά πολύπλοκο και μεγάλο έργο και άπαντες θέλουν να είναι καλυμμένοι, όταν θα έρθουν τα πιο δύσκολα κομμάτια της υπόθεσης, όπως είναι οι διαδικασίες του διαγωνισμού, της χρηματοδότησης και όλων εκείνων των «πραγμάτων» που θα πρέπει να διευθετηθεί ο «οδικός χάρτης» προς την υλοποίηση. Άνθρωποι που βρίσκονται «μέσα» στο πρότζεκτ τονίζουν πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι για το καλό του έργου και πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε θετική κατεύθυνση.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία και θα πρέπει να εγκρίνει ή να απορρίψει τις διμερείς συμβάσεις του πλάνου που αφορούν τον όμιλο, ώστε να προχωρήσει αδιάκοπτα η διαδικασία ή να «κολλήσει». Η Γ.Σ θα γίνει όταν οι διμερείς συμβάσεις φτάσουν ένα βήμα πριν τις υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα