Μπρινιόλι: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα»

Newsroom
Μπρινιόλι: «Όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως όλοι οι «πράσινοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δήλωσε ικανοποιημένος από το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ο Παναθηναϊκός παρότι αγωνίστηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Ένα μηδέν που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας που έκανε το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Όντως ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Παίζαμε εκτός έδρας και αυτή την βδομάδα είχαμε κάποιους συμπαίκτες που δεν μπόρεσαν να παίξουν. Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε τον έναν βαθμό και συνεχίζουμε».

Για την δουλειά που είχε στο ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο την κυριαρχία του αγώνα και περισσότερη κατοχή της μπάλας, όμως εμείς σταθήκαμε δυνατοί και συμπαγείς. Όλοι κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, ακόμα και όσοι δεν έπαιξαν, και πιστεύω πως αξίζαμε την ισοπαλία»

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Ναι, είναι ένας βαθμός που ενδεχομένως να μην μας ικανοποιεί απόλυτα γιατί θέλουμε τη νίκη, αλλά είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει το έναυσμα να παλέψουμε ακόμα καλύτερα».

Για την ατμόσφαιρα: «Σίγουρα το να είμαστε εδώ σε ένα γήπεδο εκτός έδρας δεν ήταν εύκολο, αλλά αυτό αποτελεί για εμάς ένα κίνητρο. Είχαμε νοερά δίπλα μας τους φιλάθλους μας και τους περιμένουμε. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι να τους έχουμε κοντά μας και δίπλα μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα