To καλό σημείο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το βρίσκεις στο 2.20!

G-Betting G-Betting
To καλό σημείο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το βρίσκεις στο 2.20!
Η G-Betting αναλύει τα πέντε ματς της Super League Interwetten και βγάζει 5αδα με συνολική απόδοση κοντά στο 40.00.

Πέντε ματς και τι ματς. Η 5η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται σήμερα με ντέρμπι «αιωνίων» (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός), δύσκολα ματς για ΑΕΚ (μέσα στον Πανατωλικό) και ΠΑΟΚ (μέσα στον ΟΦΗ) και αγώνες χωρίς φαβορί (Ατρόμητος-ΠΑΣ και Ιωνικός-Λαμία). Και η G-Betting επιστρέφει με 5αδα παρολί που αγγίζει απόδοση 40.00 ενώ σας προτρέπει να διαλέξετε τα δικά σας σημεία από τα συνολικά πέντε που προτείνει σημερα η στήλη.

g-betting

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους γηπεδούχους που έχουν μείνει με μόλις 1 βαθμό στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προερχόμενοι από την εντός έδρας ήττα στο παιχνίδι με τον Άρη. Το ευχάριστο για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως μπορεί να υπολογίζει στους Κλωναρίδη και Χατζηΐσαϊα. Οι Γιαννιώτες από την εκτός από τους Κόντε και Σνάιντερ δεν θα έχουν και τον Γκαρντάβσκι. Το Χ για το ματς αυτο δίνει 3.15.

g-betting

Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την ισοπαλία στην Λαμία και την Ένωση από την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι θέλουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θέλει να χάσει νέο έδαφος από την κορυφή. Με δεδομένο οτι και οι δύο ομάδες βάζουν και δέχονται γκολ, θα επιλέξουμε το over 2,5 γκολ που δίνει 2.05

g-betting

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, σε μια... πονηρή έξοδος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Οι Κρητικοί μετρούν 4 ισοπαλίες στη Superleague Interwetten, ενώ ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 3 σερί νίκες (η τελευταία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ). Στα ματς 3 εκ των 4 ματς του συνόλου του Λουτσέσκου έχει βγει under, ενώ και για τον ΟΦΗ ισχύει το ίδιο. Κλειστό ματς αναμένεται στο Γεντί Κουλέ και το under προσφέρεται στο 1.60 και αποτελεί safe επιλογή.

g-betting

Στις 20:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση και διπλό με 0-3 κόντρα στη Φενέρ, ενώ τον τελευταίο καιρό δείχνουν να ανεβάζουν την απόδοση τους και να βελτιώνουν την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη το τριφύλλι έκανε το κορυφαίο του ματς για φέτος με το 5-1 επί του Βόλου, βγάζοντας όλες τις επιθετικές του αρετές. Μόνο με θαύμα θα μείνουν χωρίς σκορ οι δύο ομάδες και το goal/goal στο 2.20 φαντάζει μια εξαιρετική επιλογή.

g-betting

Την ίδια ώρα η Λαμία φιλοξενείται από τον Ιωνικό και ψάχνει νίκη για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα της Νίκαιας έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα με κορυφαίο αποτέλεσμα τη νίκη κόντρα στον Άρη. Δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από τα όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες και το no goal δείχνει πολύ πιθανό. Προσφέρεται στο 1.67 και με την προσέγγιση που θα έχουν οι δύο ομάδες στο ματς, θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι επιλογές της G-Betting

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός-ΑΕΚ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ιωνικός-Λαμία

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting