ΟΦΗ: Νοκ άουτ και οι Βούρος - Γκαγιέγος για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ

ΟΦΗ: Νοκ άουτ και οι Βούρος - Γκαγιέγος για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Νοκ άουτ και οι Βούρος - Γκαγιέγος για τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ

bet365

Μετά τους Καμάου, Λάμπρου και Καστάνιος, ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Πραξιτέλη Βούρο και Φελίπε Γκαγιέγος για τον αγώνα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δύο ακόμη προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3/10, 18.15) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Πραξιτέλης Βούρος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, καθώς αντιμετωπίζει ίωση. Το ίδιο και ο Χιλιανός χαφ, Φελίπε Γκαγιέγος. Υπενθυμίζεται ότι νοκ άουτ είναι ο Καμάου, ο Λάμπρου (αυτό είχε συμφωνηθεί ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του δανεισμού του) κι επίσης ο Καστάνιος, ο οποίος έκανε την Παρασκευή (1/10) θεραπεία.

Ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος μετά από τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες απέναντι σε Άρη (0-0), ΑΕΚ (3-3), Αστέρα (0-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα