Μπέος: «Θυμηθείτε που ήταν ο Βόλος το 2017 και που είναι σήμερα»

Μπέος: «Θυμηθείτε που ήταν ο Βόλος το 2017 και που είναι σήμερα»

Newsroom
Μπέος: «Θυμηθείτε που ήταν ο Βόλος το 2017 και που είναι σήμερα»

bet365

Ο πρόεδρος της ομάδας στάθηκε στην ανοδική πορεία που διαγράφει, κατά τη διάρκεια σημερινής εκδήλωσης χορηγού που παραβρέθηκε.

Τη χορηγική τους συνεργασία παρουσίασαν σήμερα (1/10) Βόλος και Interwetten, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Μπέος σχολίασε μεταξύ άλλων πως «αυτή η ομάδα ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, το 2017. Θυμηθείτε που ήταν η ομάδα τότε και πού βρίσκεται σήμερα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί οι κόποι και οι προσπάθειες των συνεργατών μου οι δικοί μου, προσωπικά, έχουν οδηγήσει την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο αναγνωρίζεται, πλέον, από αντιπάλους και φίλους. Αναγνωρίζεται, δε και από τις μεγάλες εταιρείες, όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση η Interwetten».

Ο Μάριος Λευκαρίτης από την πλευρά του, διευθυντής της εταιρείας, είπε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να σας πω, ότι ο δήμαρχος με έπεισε σε 7-8 λεπτά, για να γίνουμε χορηγοί της ομάδας. Εχει φιλοδοξίες για την ομάδα, που συμβαδίζουν με τις δικές μας. Θα στηρίξουμε την προσπάθειά της ομάδας του Βόλου και με τη βοήθεια του δημάρχου, θα κάνουμε και άλλα κοινωνικά έργα στην περιοχή. Εύχομαι καλή τύχη στον Βόλο, να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να έχουμε μία πετυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα