«Παίζει» δυνατά και το όνομα του Γκαγκάτση για την προεδρία της Λίγκας

«Παίζει» δυνατά και το όνομα του Γκαγκάτση για την προεδρία της Λίγκας

«Παίζει» δυνατά και το όνομα του Γκαγκάτση για την προεδρία της Λίγκας

bet365

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ένα όνομα το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την προεδρία της Λίγκας αλλά πρέπει να δοθεί το ΟΚ από τον Σαββίδη.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι ένα όνομα που σε αυτή τη φάση «παίζει» δυνατά για την προεδρία της Λίγκας. Μάλιστα οι εκτιμήσεις θέλουν εφόσον αποφασίσει να κατέβει στις επερχόμενες εκλογές να είναι και εκείνος που θα βγει.

Όμως σε αυτό το σκέλος σαφώς εδώ εμπλέκεται και ο Ιβάν Σαββίδης, ο όποιος δεν είναι βέβαιο ότι θα συμφωνήσει με κάτι τέτοιο. Και αυτό διότι ο Γκαγκάτσης έχει πολλές υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά αναφερόμενος στην παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη τόνισε πως από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν επιθυμούσε την αποχώρησή του. «Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ είμαστε απογοητευμένοι από την παραίτησή σας. Θεωρούμε ότι ο κύκλος σας δεν έχει κλείσει, θα έπρεπε να μείνετε ως τον Ιούνιο. Τον ένα και πλέον χρόνο που βρίσκεστε στον προεδρικό θώκο, έχουν γίνει βήματα μπροστά. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τα πράγματα που έχει κάνει, όπως τα χρήματα από το στοίχημα που έλαβαν οι ομάδες», σημείωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας απηχώντας τη θέση των Κυπελλούχων Ελλάδας αναφορικά με την παραίτηση του κ. Μπουτσικάρη από την προεδρία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα