Περίπατος της Ζίλινα που συνέτριψε 5-1 την Κ19 του ΠΑΟΚ (vid)

Περίπατος της Ζίλινα που συνέτριψε 5-1 την Κ19 του ΠΑΟΚ (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Περίπατος της Ζίλινα που συνέτριψε 5-1 την Κ19 του ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Με μια εξαιρετική τριπλέτα αποτελούμενη από τους Κάπραλικ, Σάουερ και Τζάμπορ, η Ζίλινα έκανε περίπατο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 5-1 της Κ19 του ΠΑΟΚ.

Από σήμερα το βράδυ η Ζίλινα έχει αγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League, καθώς επικράτησε με 5-1 του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο και πλέον η ρεβάνς στις 20 Οκτωβρίου μοιάζει να αποτελεί τυπική διαδικασία.

Η ομάδα Κ19 του «Δικεφάλου» άνοιξε νωρίς το σκορ (6’) με το γκολ του Γκουστάβο Βαρέλα, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να διπλασιάσει τα γκολ του, ωστόσο στη συνέχεια ανέλαβε δράση η εκπληκτική τριπλέτα των Κάπραλικ, Σάουερ και Τζάμπορ, που οδήγησε την ομάδα από την Σλοβακία στην ανατροπή και σε μια μεγάλη νίκη.

Στο 27’ ο Κάπραλικ έκανε το 1-1 και στο 45’ ο Σάουερ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζάμπορ πήρε την σκυτάλη και με γκολ στο 50’ και στο 63’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Ο Κάπραλικ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΠΑΟΚ (Μαλέζας): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Καστίδης, Ζίλο, Αβεντισιάν (73′ Κιτσάκης), Κουτεντάκης, Κουλούρης (79′ Κεδίκογλου), Τσίκος, Σμυρλής, Δαρέλας (46′ Σπυράκος), Βαρέλα (67′ Ρουμάντσεφ).

Ζίλινα (Μπέλακ): Μπέλκο, Ογούσου, Αρεμάγιο, Λίτνερ, Κοπάσεκ, Σνάιντερ, Γιάβορτσεκ, Σάουερ, Κάπραλικ (92' Κούκουτς), Τζάμπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα