Οι διαφαινόμενες απουσίες αναγκάζουν τον Μάντζιο να καταστρώσει και… Plan C

Οι διαφαινόμενες απουσίες αναγκάζουν τον Μάντζιο να καταστρώσει και… Plan C

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι διαφαινόμενες απουσίες αναγκάζουν τον Μάντζιο να καταστρώσει και… Plan C

bet365

Αυτή τη στιγμή οι απόντες στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη είναι περισσότεροι από τους παρόντες ενόψει του εντός έδρας αγώνα (2/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επιβεβαιώνεται ότι η σπουδαία νίκη του Άρη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου είχε βαρύ τίμημα καθώς η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας άδειασε λόγω τραυματισμών. Φακούντο Μπερτόγλιο και Χουάν Ιτούρμπε ήταν ούτως ή άλλως εκτός αγωνιστικού πλάνου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην πραγματικότητα υπάρχει η προσδοκία ότι θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να… μπαίνει χέρι στη φωτιά.

Η πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση των Ντάνιελ Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο του Περιστερίου αναφέρει ότι απέφυγαν τις θλάσεις, αλλά έχουν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και ορθό μηριαίο αντίστοιχα. Μάλιστα, δεν είναι σε θέση να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (1/10) και αναλόγως θα παρθεί απόφαση. Σε ότι αφορά τον Φαμπιάνο, ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για το Σάββατο, ομοίως και ο Λούμορ, αλλά το πρόβλημα του Άρη δεν βρίσκεται στην άμυνα.

Είναι στη μεσοεπιθετική γραμμή καθώς οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι μόλις δύο! Ματέο Γκαρσία και Ιζέτ Χαΐροβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος είτε θα αναγκαστεί να αλλάξει το αγωνιστικό σχέδιό του και να προσανατολιστεί στη λύση της χρησιμοποίησης ακόμη και δύο φορ ή να αλλάξει τον ρόλο ποδοσφαιριστών ούτως ώστε να έχει επιλογές από τον πάγκο στη διάρκεια του αγώνα. Οι σκέψεις του έμπειρου τεχνικού θα φανούν στις επόμενες προπονήσεις αναλόγως των όσων θα δοκιμάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα