Όλα σωστά τα βρήκε ο Κλάτενμπεργκ στην 4η αγωνιστική (vid)

Newsroom
Όλα σωστά τα βρήκε ο Κλάτενμπεργκ στην 4η αγωνιστική (vid)

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυσή του για τις αμφισβητούμενες φάσεις της 4ης αγωνιστικής θεωρεί πως οι όλες οι αποφάσεις των διαιτητών στις φάσεις που επέλεξε να αναλύσει ήταν σωστές. Ανάμεσα σε αυτές και το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Κλάτενμπεργκ από το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα ανέλυσε το ακυρωθέν γκολ του Μοχαμαντί και συμφώνησε με την απόφαση να μην μετρήσει καθώς ο Ανσαριφάρντ επηρέαζε τη φάση.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής συμφώνησε ότι δεν υπάρχει πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με τον Βόλο για χέρι του Γκιουλέν και συμφώνησε με την αλλαγή της απόφασης έπειτα από την εξέταση του VAR.

Στον αγώνα της Λαμίας με τον Παναιτωλικό, ο Κλάτενμπεργκ συμφωνεί ότι δεν είναι πέναλτι για χέρι του Αντέτζο. Σε αυτό το ματς ωστόσο ο Κλάτενμπεργκ δεν ανέλυσε ούτε την αγκωνιά του Μανούσου (κίτρινη κάρτα ή μήπως κόκκινη;), ούτε την εκτέλεση φάουλ του Λούι που κατέληξε στα δίχτυα και ακυρώθηκε για να γίνει ετεροχρονισμένα αλλαγή παίκτη της Λαμίας, φάσεις για τις οποίες δεν πήρε θέση.

Επίσης από τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι του Βούρου, καθώς όπως τόνισε βρισκόταν σε φυσική θέση, ενώ στον αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ιωνικό συμφώνησε με την ακύρωση του τέρματος του Μάναλη για οφσάιντ καθώς ο Μπρούνο Άλβες δεν βρήκε την μπάλα.

Τέλος από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Άρη, ο Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τη φάση της επανεξέτασης του χεριού του Παπαδόπουλου και συμφώνησε ότι δεν είναι πέναλτι καθώς ο παίκτης παίζει σκόπιμα την μπάλα με αυτή να χτυπά στο πόδι του πριν βρει στο χέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα