Οι 4 αποκρούσεις του Επασί που… ισοδυναμούν με 3 βαθμούς για τον ΟΦΗ (vids)

Οι 4 αποκρούσεις του Επασί που… ισοδυναμούν με 3 βαθμούς για τον ΟΦΗ (vids)

Newsroom
Οι 4 αποκρούσεις του Επασί που… ισοδυναμούν με 3 βαθμούς για τον ΟΦΗ (vids)

bet365

Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και είναι ένας εκ των βασικών λόγων που οι Κρητικοί παραμένουν αήττητοι.

Εχει «μείνει» να λέγεται πως τα γκολ χαρίζουν βαθμούς, αφού συνήθως αυτά «μένουν». Ομως την ίδια στιγμή μία «μεγάλη» επέμβαση κάποιου γκολκίπερ μπορεί να ειπωθεί πως ισοδυναμεί με κάτι ανάλογο, αφού ναι μεν δεν σκοράρει αλλά αποτρέπει τον αντίπαλο να το πράξει.


Ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη σεζόν με 4 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και ένας εκ των κύριων λόγων που πήρε τις 3 από αυτές είναι ο Ντεβί Επασί. Ο 28χρονος πορτιέρε ήταν κόντρα σε Αρη και ΠΑΣ (0-0 και 1-1 αντίστοιχα) ο κορυφαίος όχι μόνο των Κρητικών αλλά του γηπέδου, στη «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης επίσης αποδείχθηκε κομβικός και οι παρακάτω 4 αποκρούσεις τους αντιστοιχούν ουσιαστικά σε 3 βαθμούς για την ομάδα του.

*Πρεμιέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αρης πιέζει «φλύαρα» τον ΟΦΗ, εκείνος είναι σταθερός σε εξόδους και με καλές τοποθετήσεις και μέχρι το 83' δεν έχει χρειαστεί να κάνει τη «μεγάλη» επέμβαση.Τότε όμως με το δεξί του χέρι είπε «όχι» στον Ντιαγέ που πήρε εξ’ επαφής την κεφαλιά και κράτησε το μηδέν παθητικό.

*Στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν πάλι «φύλακας άγγελος» της εστίας του. Με χάι λάιτ την αντίδρασή του στην κεφαλιά του Βαλιέντε στο 40’, όπου και έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες και στο 1-1 των «Ζωσιμάδων» όπου… κατέβασε ρολά. Από τη συνολική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ ξεχωρίζουν δύο επεμβάσεις του. Αρχικά εκείνη στο 19’ που απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Κάργα.

*Και ύστερα του 60’, όπου με έναν… απίστευτο τρόπο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ/πλασέ του Μορέιρα ενώ ήταν ήδη πεσμένος.

Αυτόματα «πιστώνεται» σε μεγάλο βαθμό το ότι ο ΟΦΗ παραμένει αήττητος στη σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα