Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Το μόνο που θέλω είναι να πολεμάτε»

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Το μόνο που θέλω είναι να πολεμάτε»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Το μόνο που θέλω είναι να πολεμάτε»

bet365

Η ομιλία του ηγέτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ήταν διάχυτη στις τάξεις του ΠΑΟΚ και επαληθεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, όπου οι «ασπρόμαυροι» κυριάρχησαν και επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι δίπλα στην ομάδα και όπως το συνηθίζει πριν από σχεδόν κάθε αγώνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε την παραμονή προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του «Δικεφάλου» θέλοντας να τους εκφράσει για πολλοστή φορά την απόλυτη στήριξή του.

Η εμφάνιση του διοικητικού ηγέτη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ΠΑΟΚ δεν προκάλεσε την παραμικρή έκπληξη σ’ όσους τον άκουγαν να απευθύνεται προς τους παίκτες και να τους ζητάει να την τιμήσουν και να… πολεμούν γι’ αυτή μέσα στα γήπεδα.

Θέλω να είστε μαχητές. Θέλω να τιμάτε τη φανέλα και να είστε μαχητές από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Να πολεμάτε και να τα δίνετε όλα στο γήπεδο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα