Αλεξανδρόπουλος στο Gazzetta: «Να μπούμε και να “φάμε” το γήπεδο στο ντέρμπι»

Αλεξανδρόπουλος στο Gazzetta: «Να μπούμε και να “φάμε” το γήπεδο στο ντέρμπι»

Κώστας Ζάλιαρης
Αλεξανδρόπουλος στο Gazzetta: «Να μπούμε και να “φάμε” το γήπεδο στο ντέρμπι»

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε στο Gazzetta για τη νοοτροπία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή των «πράσινων» στις νίκες και τον ενθουσιασμό που προκάλεσε το 5-1 επί του Βόλου.

Έχοντας ξεκινήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρη και Βόλο, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πρόσφερε τρεξίματα και πίεση στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιστρέφει στις νίκες το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Έπειτα μια πολύ κακή εβδομάδα με απανωτές ήττες σε Γιάννινα και Θεσσαλονίκη, το «τριφύλλι» πέτυχε πέντε γκολ κόντρα στο Βόλο, διασκέδασε το ματς, προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο και τώρα έρχεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης»...

  • «Έχουμε ποιότητα όταν βρίσκουμε χώρους»

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα και την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρήκε απέναντί του ομάδα που ανοίχτηκε για να παίξει και... την αποτελείωσε. Έπειτα από τα τέσσερα γκολ απέναντι στην «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθαν άλλα πέντε κόντρα στο Βόλο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανέφερε στο Gazzetta πως ναι μεν οι «πράσινοι» έχουν ποιότητα και την φανερώνουν όταν μπορούν να βάλουν ταχύτητα στο παιχνίδι τους, ωστόσο, τόνισε πως θα χρειαστεί λίγος χρόνος παραπάνω για να βρεθεί «γιατρικό» απέναντι σε κλειστές άμυνες, όπως ήταν του ΠΑΣ και του Άρη.

Ο Αλεξανδρόπουλος κόντρα στον Βόλο

«Είχαμε βάλει στόχο μετά την κακή εβδομάδα που είχαμε και τα δύο άσχημα αποτελέσματα, να πάρουμε τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό που σκοράραμε νωρίς, είχαμε καλή εμφάνιση, δείξαμε την ποιότητά μας, αλλά κάναμε απλά αυτό που έπρεπε. Δεν στεκόμαστε σε αυτό το ματς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας» είπε αρχικά ο διεθνής μέσος και πρόσθεσε:

«Μας συμφέρει να παίζουμε με ανοιχτές άμυνες γιατί εκεί εκμεταλλευόμαστε την ποιότητά μας. Δείχνουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σε ανοιχτούς χώρους. Με υπομονή, προπόνηση και σίγουρα λίγο χρόνο παραπάνω, αφού το χρειαζόμαστε, μπορούμε ν' αντιμετωπίσουμε και τις κλειστές άμυνες των αντιπάλων».

  • «Στα ντέρμπι μπαίνεις για να “φας” το γήπεδο”»

Επόμενο εμπόδιο για τους «πράσινους» ο Ολυμπιακός στο πρώτο μεταξύ τους μεγάλο ντέρμπι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ναι μεν έρχεται μόλις στις αρχές του Οκτώβρη, ναι μεν μπορεί οι ομάδες να χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα για να δείξουν αυτό που πραγματικά έχουν δουλέψει από το καλοκαίρι, όμως, τέτοιες μεγάλες «μάχες» είναι πάντοτε διαφορετικές.

Σε αυτό στάθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ενόψει της επίσκεψης του Παναθηναϊκού στο Φάληρο την προσεχή Κυριακή...

«Είναι νωρίς στη σεζόν, όμως ειδικά σε τέτοια παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και φυσικά σε όλα τα ντέρμπι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν παίζει ρόλο αν είσαι έτοιμος ή ανέτοιμος. Πιστεύω ότι πρέπει να μπεις μέσα και να “φας” το γήπεδο. Και ειδικά με τόσο καλούς αντιπάλους που θα τεθούμε αντιμέτωποι πρέπει να δίνεις το 120% και όλα θα φανούν στο γήπεδο».

Όσο για τον ίδιο που ξεκίνησε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μετά από αυτό του «Κλ.Βικελίδης» και έχει πετύχει φέτος και ένα γκολ, με το εκπληκτικό μακρινό σουτ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο 19χρονος χαφ είχε να πει:

«Δίνω το 100% του εαυτού μου στην προπόνηση κάθε μέρα, ο προπονητής επιλέγει την 11άδα. Είμαι χαρούμενος και πόυ ξεκινάω και που παίζω και βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Εγώ είμαι πάντα διαθέσιμος».

Πανηγυρισμοί απέναντι στο Βόλο

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα