Με απόδοση 16.00 τα 3 σημεία της G Betting για την Super League Interwetten

G-Betting G-Betting
Με απόδοση 16.00 τα 3 σημεία της G Betting για την Super League Interwetten

bet365

Οι προβλέψεις της G-Betting για την δεύτερη μέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Μετά το 3 στα 4 της Κυριακής (που θα ήταν 4 στα 4 εάν ο Ανσαριφάρντ δεν «χάλαγε» το γκολ της ΑΕΚ) η G-Betting επιστρέφει. Αν και Δευτέρα, το σημερινό... μενού της Super League Interwetten είναι πλούσιο, καθώς περιλαμβάνει 3 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το Ατρόμητος-Άρης να κλέβει την παράσταση.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

Η αυλαία ανοίγει στις 17:15 με το παιχνίδι στα Γιάννενα μεταξύ του ΠΑΣ και του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι μετράνε δύο νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, όμως δεν θα έχουν στην διάθεσή τους ούτε τον Κόντε, ούτε και τον Γκαρντάφσκι. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί που έχουν 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο για φέτος όμως τον Νίκο Νιόμπλια τον προβληματίζουν οι πολλές απουσίες. Η νίκη του ΠΑΣ πληρώνει 2.45 και αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Απόλλων-Ιωνικός

Στις 19:30, o Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Ιωνικό στην Ριζούπολη, με τον Τζανλούκα Φέστα να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν στην διάθεσή τους τον τραυματία Λενίς, με το Χ να δίνει 3.10.

Ατρόμητος-Αρης

Στο μεγάλο ματς της ημέρας, Ατρόμητος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν έχει τους Κλωναρίδη και Χατζηισαΐα, ενώ αυτή των «κίτρινων» που προέρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού τους Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε, Λούμορ. Με δεδομένο οτι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι, το 2.10 στο να σκοράρουν και οι δύο, φαντάζει ως καλή επιλογή.

Oι επιλογές της G-Betting

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός

Ατρόμητος-Άρης

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting