Tέσσερα δυνατά σημεία για την 4η αγωνιστική της Superleague Interwetten

G-Betting G-Betting
Tέσσερα δυνατά σημεία για την 4η αγωνιστική της Superleague Interwetten
Η G-Betting δίνει τις προβλέψεις της για το γεμάτο πρόγραμμα της Κυριακής στην 4η αγωνιστική της Superleague Interwetten, όπου ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Το... κυρίως πιάτο της αγωνιστικής προσφέρεται σήμερα (26/9). Τέσσερις αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανοίγουν την 4η αγωνιστική και την παράσταση κλέβει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ξεκίνημα με το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Superleague Interwetten του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (20:30). Η Ένωση μέχρι στιγμής έχει σκοράρει και στα τρία ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε δίχτυα τόσο με τον Αστέρα στην Τρίπολη όσο και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι δύο μονομάχοι έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής στον αμυντικό τομέα κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να βγει το goal/goal που δίνεται στο 1.90 και φαίνεται να είναι μια πολύ καλή απόδοση.

44

Στις 16:00, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον Αστέρα και θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Τουρκία για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε για το Europa League. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους ψάχνουν το πρώτο τρίποντο για φέτος, όμως οι πολλές απουσίες όπως του Ιγκλέσιας, του Μουνάφο και Ριέρα τον αποδυναμώνουν σημαντικά. Για αυτό και επιλέξουμε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» που δίνει 1.63.

θθ

Στην Λεωφόρο, την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Βόλο που έχει κάνει το 3/3 φέτος, απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, καθώς μετά της ήττες στα Γιάννενα και στο «Κλ. Βικελίδης» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Με δεδομένο οτι ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, κάνει φάσεις στα παιχνίδια του, αλλά παρουσιάζει μεγάλα κενά στην άμυνα, το να σκοράρουν και οι δύο στο 2.15 φαντάζει εξαιρετική απόδοση.

λλ

Τέλος η Λαμία κοντράρεται με τον Παναιτωλικό (17:15). Η ομάδα του Γρηγορίου παρόλο που δεν έχει βαθμό μέχρι στιγμής, έχει κάνει καλές εμφανίσεις στις ήττες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Στον αντίποδα οι Αγρινιώτες που μετρούν 4 βαθμούς, σίγουρα άξιζαν κάτι παραπάνω από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος τη φετινή σεζόν. Και οι δυο θα παλέψουν για τη νίκη, ενώ έχουν τα... όπλα στην επίθεση για να βρουν γκολ. Το goal/goal στο 2.00 έχει το ρίσκο του, αλλά αξίζει να το πάρεις.

ββ

Oι επιλογές της G-Betting

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Αστέρας - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός - Βόλος

Λαμία - Παναιτωλικός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting