Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες στο 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητιατρικής (pics)

Newsroom
Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες στο 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητιατρικής (pics)

bet365

Ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου, ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο τέως γιατρός του Παναθηναϊκού Γιάννης Λεβάκος και άλλοι εξαιρετικοί Έλληνες ιατροί επιστήμονες στο κορυφαίο συνέδριο.

Κατά τη διοργάνωση του 36ου Παγκόσμιου Συνέδριου Αθλητιατρικής της FIMS που γίνεται στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Κάραβελ από τις 23 έως 26 Σεπτεμβρίου συμμετέχον ειδικοί επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο διά ζώσης όσο και υβριδικά με διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και πρακτική εξάσκηση.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν γνωστοί Έλληνες διακεκριμένοι αθλήτιατροι όπως ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου, ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο τέως γιατρός του Παναθηναϊκού Γιάννης Λεβάκος όπως και ο υπεύθυνος των υγειονομικών επιτροπών της Super League 1 και Super League 2 Ξενοφώντας Ρούσσης, οι υπεύθυνοι γιατροί των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Γιώργος Γκοδόλιας και Οδυσσέας Παξινός και άλλοι εν ενεργεία Έλληνες Αθλητίατροι.

Η ΑΘΛΕΤΙΑ παρουσιάζει στρογγυλή τράπεζα με προεδρείο τους: Ξενοφώντα Ρούσση και Δημήτρη Τσιτσιρόπουλο και ομιλητές τους: Γ. Λεβάκο, Γ. Παπαδοπούλη, Ελ. Πρωτόπαπα, Γ. Ζιώγα, με επίκαιρη θεματολογία “Ο Covid -19 στον αθλητισμό”.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται:

123
Από αριστερά: Δ. Τσιτσιρόπουλος, Κ. Νάτσης (Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνεδρίου), Ξ. Ρούσσης
1234
Ξεν. Ρούσσης – Κων/νος Νάτσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα