Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες στο 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητιατρικής (pics)

Newsroom
Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες στο 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητιατρικής (pics)
Ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου, ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο τέως γιατρός του Παναθηναϊκού Γιάννης Λεβάκος και άλλοι εξαιρετικοί Έλληνες ιατροί επιστήμονες στο κορυφαίο συνέδριο.

Κατά τη διοργάνωση του 36ου Παγκόσμιου Συνέδριου Αθλητιατρικής της FIMS που γίνεται στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Κάραβελ από τις 23 έως 26 Σεπτεμβρίου συμμετέχον ειδικοί επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο διά ζώσης όσο και υβριδικά με διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και πρακτική εξάσκηση.

Μεταξύ άλλων συμμετέχουν γνωστοί Έλληνες διακεκριμένοι αθλήτιατροι όπως ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ Λάκης Νικολάου, ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος, ο τέως γιατρός του Παναθηναϊκού Γιάννης Λεβάκος όπως και ο υπεύθυνος των υγειονομικών επιτροπών της Super League 1 και Super League 2 Ξενοφώντας Ρούσσης, οι υπεύθυνοι γιατροί των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου Γιώργος Γκοδόλιας και Οδυσσέας Παξινός και άλλοι εν ενεργεία Έλληνες Αθλητίατροι.

Η ΑΘΛΕΤΙΑ παρουσιάζει στρογγυλή τράπεζα με προεδρείο τους: Ξενοφώντα Ρούσση και Δημήτρη Τσιτσιρόπουλο και ομιλητές τους: Γ. Λεβάκο, Γ. Παπαδοπούλη, Ελ. Πρωτόπαπα, Γ. Ζιώγα, με επίκαιρη θεματολογία “Ο Covid -19 στον αθλητισμό”.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται:

123
Από αριστερά: Δ. Τσιτσιρόπουλος, Κ. Νάτσης (Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνεδρίου), Ξ. Ρούσσης
1234
Ξεν. Ρούσσης – Κων/νος Νάτσης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα