Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Βόλο

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Βόλο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Βόλο

bet365

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Βόλου με προπόνηση στην Λεωφόρο. Χωρίς έκπληξη η αποστολή, ποιοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη θέση με το... καλημέρα και στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Βόλο (16:00, Cosmote Sport2), δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την επιστροφή στις νίκες. To Tριφύλλι ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του, με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου, ώστε οι παίκτες της ομάδας να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερη εξοικείωση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ξανά 22 παίκτες στην αποστολή και άφησε εκτός για ακόμη μία φορά τον Γιάννη Μπουζούκη και τον Γενί Νγκαμπακοτό. Από κει και πέρα, δεν υπάρχει καμία έκπληξη στις επιλογές του.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Kώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Πούγγουρας, Σάνσες, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος, Βιτάλ, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος. Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με κορόιδο και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σέρβος τεχνικός δεν ανοίγει τα χαρτιά του και μόνο προβλέψεις μπορούν να γίνουν για το αρχικό σχήμα των πρασίνων απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Σε σχέση με το σχήμα που ξεκίνησε στο Βικελίδης, ο Λούντκβιστ διεκδικεί την θέση του Βιγιαφάνιες, ο Παλάσιος εκείνη του Χατζηγιοβάνη και ο Καρλίτος αυτή του Ιωαννίδη ενώ δεν φαίνεται πιθανό να υπάρξει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα