ΠΑΟΚ: Οριστικά νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια από το ντέρμπι της Τούμπας (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οριστικά νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια από το ντέρμπι της Τούμπας (pic)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει τελικά στην παρουσία του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με μια τελευταία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας την προετοιμασία του για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague – Interwetten κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτός από τους μακροχρόνια εκτός μάχης Ολιβέιρα, Ινγκασον, Ελ Καντουρί και Κρέσπο, δεν μπορεί να βασιστεί ούτε στον Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην ποδοκνημική (διάστρεμμα) από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Καγκάβα, Ροντρίγκο στα πλαίσια της διαχείρισης των επιπλέον δύο μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών που έχει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο ρόστερ του.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τις επιλογές για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

paok list

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα