ΑΕΚ: Τελευταία παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας, ολοταχώς για τα 16.000

ΑΕΚ: Τελευταία παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας, ολοταχώς για τα 16.000

Newsroom
ΑΕΚ: Τελευταία παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας, ολοταχώς για τα 16.000

bet365

Μια... κιτρινόμαυρη τρέλα επικρατεί με τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, καθώς η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι θα δοθεί τελευταία παράταση στη μέχρι την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

Η τεράστια ζήτηση των φίλων της ΑΕΚ για τα εισιτήρια διαρκείας έκανε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να δώσει παράταση μιας εβδομάδας στη διάθεσή τους.

Το κλίμα που έχει αναπτυχθεί στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων απέφερε εκτόξευση των πωλήσεων, με τον αριθμό να οδεύει τα 16.000. Με ενημέρωσή της η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι θα δοθεί τελευταία παράταση από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, προκειμένου οι φίλοι της Ένωσης να προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, δίνεται η τελευταία παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00).

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο μέχρι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881 από τις 10:00 έως τις 17:00, μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την τεράστια ανταπόκρισή τους κατά την εφετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα