Ο Μάντζιος σκέφτεται την 11αδα του β’ ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό

Ο Μάντζιος σκέφτεται την 11αδα του β’ ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μάντζιος σκέφτεται την 11αδα του β’ ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό

bet365

Η 11αδα που χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Άρη ενόψει της αναμέτρησης (27/9) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί δύο επιπλέον απουσίες καθώς τόσο ο Φακούντο Μπερτόγλιο όσο και ο Χουάν Ιτούρμπε δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Για τον πρώτο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του καθώς θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία την ερχόμενη εβδομάδα και αναλόγως θα διαπιστωθεί αν θα καταφέρει να επιστρέψει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντιθέτως, τα δεδομένα για τον Χουάν Ιτούρμπε είναι ξεκάθαρα καθώς η διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο (στο δεξί γόνατο) θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προπονητής του Άρη έχει δύο επιλογές κι αυτές σχετίζονται με τον αντικαταστάτη του Φακούντο Μπερτόγλιο. Η πρώτη προβλέπει την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία στο αρχικό σχήμα και η δεύτερη η οποία φαντάζει ως επικρατέστερη είναι να χρησιμοποιηθεί η 11αδα που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή με τον Μπαντού Ντιαγέ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Άκης Μάντζιος έχει στη διάθεσή του 48 ώρες για να πάρει την τελική απόφασή του και θα το κάνει αναλόγως των δοκιμών στις οποίες θα προχωρήσει στις επόμενες προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα