Το ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα ξεχωρίζει στην Super League Interwetten

Newsroom
Το ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα ξεχωρίζει στην Super League Interwetten
Η τέταρτη αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Super League Interwetten περιλαμβάνει μεν εφτά πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κόντρα των δικεφάλων Νότου και Βορρά που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

Η Α.Ε.Κ που μοιράζεται την κορυφή με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό κατάφερε και έφτασε δύσκολα στη νίκη επί της Λαμίας με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική, ξεπερνώντας έτσι το σοκ με το 3-3 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από την πλευρά του ο Π.Α.Ο.Κ. μετά την Τρίπολη, πήρε το δεύτερο σερί εκτός έδρας τρίποντο στο Αγρίνιο και θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να προσπεράσει τους «κιτρινόμαυρους». Το μεγάλο ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 26/09, 20:30). Καμία ομάδα δεν θα αγωνιστεί με σκοπιμότητα και αναμένεται να δούμε γκολ και από τις δύο. Το ενδεχόμενο αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 και είναι μόλις ένα από 155 ειδικά στοιχήματα της Interwetten.gr για αυτό το παιχνίδι.

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην πάντα δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 26/09, 16:00). Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν γκολ σε τρεις αγωνιστικές και έχουν συγκομιδή μόλις δύο βαθμούς από ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες. Από την άλλη οι «Ερυθρόλευκοι» στο πρώτο καλό παιχνίδι τους την φετινή σεζόν κέρδισαν άνετα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1.

Φαβορί προφανώς οι πρωταθλητές, αλλά χωρίς στοιχηματική αξία το διπλό, οπότε και θα αυξήσουμε το ρίσκο και θα ποντάρουμε και εδώ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο προσφέρεται στο άκρως ελκυστικό 2,10 από την Interwetten.gr.

Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα με τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουμε την αναμέτρηση Απόλλωνα Σμύρνης – Άρη (27/09, 19:30). Ο Άρης μετά την δίκαιη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ναι μεν έδειξαν καλά στοιχεία σχεδόν σε όλους τους αγώνες τους, αλλά δεν είναι ακόμη αυτό που ονομάζει κάποιος ομάδα. Η επικράτηση του Άρη πληρώνει 3,10 στην Interwetten.gr, ενώ για τον ίδιο αγώνα μπορείτε να βρείτε ακόμη 155 ειδικά στοιχήματα.

Η δράση συνεχίζεται στην Super League Interwetten, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Από τις πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, ξεχωρίσαμε μια ιταλική. Η πρωταθλήτρια Ίντερ. Μετά το σπουδαίο διπλό επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» με 1-3 θέλει να συνεχίσει με νίκες και να μείνει στην κορυφή της Serie A. Αντιμετωπίζει την Αταλάντα η οποία επίσης προέρχεται από δύο σερί νίκες και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.

Η Interwetten.gr προσφέρει 242 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία στο «Giuseppe Meazza» του Μιλάνο, στο 1.95 τη νίκη των «Νεραντζούρι».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα