Αγωνία για Μπερτόγλιο, διάταση ο Ιτούρμπε

Αγωνία για Μπερτόγλιο, διάταση ο Ιτούρμπε

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αγωνία για Μπερτόγλιο, διάταση ο Ιτούρμπε

bet365

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ η πρώτη εκτίμηση για τον Χουάν Ιτούρμπε κάνει λόγο για διάταση.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Αργεντίνος αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού και φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος να έχει υποστεί θλάση και να μείνει εκτός δράσης για διάστημα τουλάχιστον τριών εβδομάδων. Αυτό θα διευκρινιστεί σήμερα (23/9) και σε περίπτωση που δεν έχει αποφύγει τη θλάση, προβλέπεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Ο Χουάν Ιτούρμπε αποχώρησε από το γήπεδο με πρόβλημα στο γόνατο, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι έχει διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων. Αυτό σημαίνει ότι και ο Παραγουανός θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED