Τικίνιο: «Έψαχνα αυτά τα γκολ, πρώτα από όλα χαρούμενος για τη νίκη» (vid)

Newsroom
Τικίνιο: «Έψαχνα αυτά τα γκολ, πρώτα από όλα χαρούμενος για τη νίκη» (vid)

bet365

Τα πρώτα του γκολ πέτυχε με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο να αναφέρει πως έψαχνε να σκοράρει, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1, με τον Τικίνιο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε δύο γκολ που ήταν και τα πρώτα με τους Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, έψαχνα αυτά τα γκολ, ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω, όμως κυρίως είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Η νίκη θα μας δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια στη διοργάνωση».

Για την αγκαλιά με τον άμεσο συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες: «Γιατί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με γέμισε αυτοπεποίθηση, του έδειξε εμπιστοσύνη και του είπε πως είναι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Όχι μόνο ο Αντόνιο αλλά και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω σιγουριά, όμως περισσότερο από όλους αυτός».

Για το αν θα είναι η… αεροπορία του Ολυμπιακού φέτος: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος με τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά κυρίως για τα τέσσερα γκολ που έβαλε η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, σημαντικό είναι να παρουσιάζει κάτι καλό η ομάδα. Ευχαριστώ το Θεό και τους φιλάθλους που ήταν εδώ μαζί μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα