Δεκαεννιά μεταγραφές ο Ρόκα και ξανά επιλογή άπειρου προπονητή

Δεκαεννιά μεταγραφές ο Ρόκα και ξανά επιλογή άπειρου προπονητή

Νίκος Αθανασίου
Δεκαεννιά μεταγραφές ο Ρόκα και ξανά επιλογή άπειρου προπονητή

bet365

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος το καλοκαίρι με 19 προσθήκες και πρόσληψη προπονητή που παραπέμπει σε... Ντάνι Πογιάτος.

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Τσάβι Ρόκα χώρισαν το φθινόπωρο του 2020 μετά το κάκιστο ξεκίνημα του «τριφυλλιού» στην σεζόν και την απόφαση του Καταλανού τεχνικού διευθυντή να προσλάβει τον εντελώς άπειρο Ντάνι Πογιάτος ως διάδοχο του Γιώργου Δώνη. Ο Ρόκα που μεταξύ άλλων έφερε και αξιόλογους παίκτες στους «πρασίνους» όπως ο Ανουάρ, ο Βέλεθ, ο Χουάνκαρ, ο Καρλίτος και ο Αϊτόρ, από το καλοκαίρι έχει επιστρέψει στην ομάδα που «έφτιαξε» το όνομά του. Στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής, όπως συνηθίζει, ήταν αρκετά δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι. Συνολικά έκανε 19 μεταγραφές! Μεταξύ των νεοαποκτηθέντων συναντάμε τον Ματ Ντάρμπισιρ που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τον Χάβι Εσπινόζα που το όνομά του είχε «παίξει» και για τον Παναθηναϊκό επί των ημερών του.

Αυτό, πάντως, που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η εμμονή του στην πρόσληψη άπειρων προπονητών. Η επιλογή του ήταν ο 41χρονος, Ντάβιντ Κατάλα, ο οποίος μέχρι να αναλάβει είχε προπονήσει μόνο την ομάδα Νέων της ΑΕΚ Λάρνακας. Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση, ο εκλεκτός του είχε αγωνιστεί για σχεδόν μια δεκαετία με τα χρώματα του συλλόγου(2012-2019) και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η ομάδα του βρίσκεται στην δεύτερη θέση μετά από τρεις αγωνιστικές, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα