Παρολί για την Super League Interwetten με απόδοση 44.00!

G-Betting G-Betting
Παρολί για την Super League Interwetten με απόδοση 44.00!
Η G-Betting δίνει τις προβλέψεις της για τα πρώτα 5 παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής που ξεχωρίζει το Άρης-Παναθηναϊκός.

Με την 3η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της SuperLeague Interwetten, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά 5 παιχνίδια.

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Απόλλων Σμύρνης και η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν μονόδρομο. Μάλιστα, σε αντίθεση με τον αγχωτικό τέλος που είχε η προηγούμενη αναμέτρηση των πρωταθλητών στην Λαμία, αυτή αναμένεται να έρθει και με διαφορά, για αυτό και θα επιλέξουμε το χάντικαπ των 2 γκολ, με την απόδοση να είναι στο 2.20.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Επίσης, υπάρχει και το ματς του Αγρινίου όπου ο διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο Παναιτωλικός με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον... αέρα της εκτός έδρας νίκης επί του Ατρόμητου και σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το σοκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η απόδοση για επίτευξης λιγότερων από 2,5 τερμάτων δίνει 1.70.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης

Την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τον βαθμό που κατάφεραν να πάρουν από την ΑΕΚ, παρά το γεγονός οτι βρέθηκαν να χάνουν με 3-0. Ο Αστέρας από την πλευρά του ψάχνει την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα και δεν θέλει να χάσει νέο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Το Χ στο 3.15 φαντάζει ως εξαιρετική επιλογή για το παιχνίδι αυτό.

ΑΕΚ-Λαμία

Στις 19:30 την σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, μεταξύ της ΑΕΚ και της Λαμίας. Η Ένωση προέρχεται από το σοκ της απώλειας της νίκης στο Ηράκλειο και οι φιλοξενούμενοι από την ήττα με αξιόμαχη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Η διαφορά των δύο είναι μεγάλη, παρά την απουσία του τιμωρημένου Λιβάι Γκαρσία για αυτό και επιλέγουμε η Ένωση να έχει προβάδισμα από το ημίχρονο, κάτι που παίζεται στο 1.70.

Αρης-Παναθηναϊκός

Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι και το σημαντικότερο της αγωνιστικής, καθώς είναι το Άρης-Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου αμφότεροι ψάχνουν τη νίκη για να μην μπουν σε... περιπέτειες. Οι «κίτρινοι» μετά την ήττα στη Νίκαια θέλουν να σπάσουν επιτέλουν το... ρόδι στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ οι «πράσινοι» ψάχνουν να ξεπεράσουν την ήττα και την κακή εμφάνιση στα Γιάννενα. Η νίκη των γηπεδούχων δίνει 2.10.

Οι επιλογές της G-Betting

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ-Λαμία

Αρης-Παναθηναϊκός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting