Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο θέλει το πρώτο του γκολ για να πάρει τα... πάνω του (vid)

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο θέλει το πρώτο του γκολ για να πάρει τα... πάνω του (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο θέλει το πρώτο του γκολ για να πάρει τα... πάνω του (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σίγουρα ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του όμως τώρα θέλει να πετύχει το συντομότερο δυνατόν το πρώτο του γκολ στον Ολυμπιακό.

Ήταν τέλη Ιουνίου όταν ο Τικίνιο Σοάρες είχε χτυπήσει τον ώμο του για να υποχρεωθεί στη συνέχεια να κάνει επέμβαση και μετά να μείνει για ένα διάστημα σχεδόν 2 μηνών εκτός φουλ αγωνιστικής δράσης στον Ολυμπιακό. Αναμφίβολα στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος σε μία ανύποπτη φάση και ενώ έπαιρνε χρόνο αλλά και ρυθμό στην προετοιμασία του συλλόγου.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος επιθετικός επανήλθε και στις προπονήσεις της ομάδας μες στον Αύγουστο (προς τα τέλη του) αλλά και στους αγώνες του Ολυμπιακού αλλά συνεχίζει να ψάχνει το πρώτο του γκολ. Αυτό το τέρμα που θα του δώσει μία έξτρα ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Άλλωστε για έναν επιθετικό αυτό μετράει πάνω απ' όλα. Για αυτό... ζει μες στο γήπεδο.

Το σημαντικό για τον 30χρονο είναι πως έχει τη μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Του προπονητή με τον οποίο έχει δουλέψει μαζί. Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα έσπευσε να ξεκαθαρίσει μέσω της NOVA ότι γνωρίζει πολύ καλά το τι μπορεί να δώσει ο Τικίνιο Σοάρες και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ο Τικίνιο έχει 3 συμμετοχές φέτος με τον Ολυμπιακό, μία στην Ευρώπη και 2 στο πρωτάθλημα.

Χαμένες φάσεις για γκολ είχε και με Ατρόμητο και με Λαμία. Ο Τικίνιο εκτός απροόπτου θα είναι βασικός και με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω και της απουσίας του Ελ Αραμπί και αναμφίβολα στον Πειραιά τον περιμένουν πολύ πιο ανεβασμένο καθώς θα τον χρειαστούν περισσότερο από ποτέ και το διάστημα του Κόπα Άφρικα.

Να θυμίσουμε πως στην Πόρτο είχε 140 αγώνες με 65 γκολ και 19 ασίστ. Με προπονητή τον Μαρτίνς έχει 24 ματς σε Γκιμαράες και Ολυμπιακό με 8 γκολ και 2 ασίστ. Επίσης από τις τότε εμφανίσεις του με τον Μαρτίνς στην Πορτογαλία πήρε το... εισιτήριο για τη μεταγραφή του στην Πόρτο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα