Από τον Παναθηναϊκό το 2015, στην ΑΕ Μυκόνου το 2021 ο Σπυρόπουλος

Από τον Παναθηναϊκό το 2015, στην ΑΕ Μυκόνου το 2021 ο Σπυρόπουλος

Newsroom
Από τον Παναθηναϊκό το 2015, στην ΑΕ Μυκόνου το 2021 ο Σπυρόπουλος

bet365

Ο Τάκης Σπυρόπουλος που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού την διετία 2013-2015 θα συνεχίσει την καριέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα της ΑΕ Μυκόνου.

Τον Ιανουάριο του 2013 ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε από τον Πανιώνιο, στον οποίο είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Τάκης Σπυρόπουλος φόρεσε την φανέλα του «τριφυλλιού» μόλις σε 20 αναμετρήσεις, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «πράσινους» και τον Σεπτέμβριο του 2015 έμεινε ελεύθερος. Παρόλα αυτά ήταν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού που πανηγύρισε τον πιο πρόσφατο τίτλο, το Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2013-2014.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Σπυρόπουλου είχε πτωτική πορεία και στα 29 του, υπέγραψε στην ΑΕ Μυκόνου που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Για την νησιωτική ομάδα, προφανώς αποτελεί μία σπουδαία μεταγραφική προσθήκη ενώ μετά το «τριφύλλι», ο έμπειρος μπακ αγωνίστηκε στην Καλλονή, την Λαμία, την Δόξα Δράμας, τον Αήττητο Σπατών και το Αιγάλεω. Μετρά 84 συμμετοχές στην Β' Εθνική, 37 στην SL1 ενώ έχει υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ελπίδων, φορώντας σε δύο ματς την φανέλα με το εθνόσημο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα