Με προβλήματα η Λαμία στο ΟΑΚΑ (pic)

Newsroom
Με προβλήματα η Λαμία στο ΟΑΚΑ (pic)

bet365

Οι Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΚ. «Πρώτη» για Γκόλεμιτς.

Με αρκετά προβλήματα θα παίξει αύριο (22/9) η Λαμία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Οι Τζανετόπουλος, Μπεχαράνο παραμένουν εκτός, ενώ σε σχέση με την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζονται και οι Γκέντσογλου, Σκόνδρας. Αυτόματα στο ανασταλτικό κομμάτι νοκ άουτ έχουν τεθεί ένας στόπερ (Τζανετόπουλος), ένας δεξιός μπακ (Σκόνδρας) και 2 «6αρο-8άρια» (Μπεχαράνο, Γκέντσογλου), εκ των οποίων 3 ή και 4 υπό κανονικές συνθήκες ίσως και να ήταν βασικοί.

Το μόνο «θετικό» είναι πως στην Αθήνα ταξίδεψε ο «νέος» Γκόλεμιτς, αν και ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα (εκτός παραμένει ο Αραμπούλι που επίσης αποκτήθηκε πρόσφατα) και η αποστολή της ομάδας είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα