ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ξεπέρασε Σάνον, Λόραντ και Άγγελο

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ξεπέρασε Σάνον, Λόραντ και Άγγελο

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου ξεπέρασε Σάνον, Λόραντ και Άγγελο

bet365

Μόλις έξι προπονητές έχουν αποκτήσει το… παράσημο των 100 αγώνων στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Στη λίστα προστέθηκε, πλέον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και μάλιστα με το καλύτερο ποσοστό σε νίκες!

Οι 100 αγώνες του Ραζβάν Λουτσέσκου και τα «κατορθώματά» του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, δεν πέρασαν απαρατήρητα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, που αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του 52χρονου προπονητή στον πάγκο της ομάδας.

Πιο αναλυτικά:

«Στην Τρίπολη ο Ρουμάνος τεχνικός ήθελε τη νίκη για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Δίχως να γνωρίζει πως το ματς ήταν ιδιαίτερο και για εκείνον προσωπικά, αφού έφτασε τους 100 αγώνες ως προπονητής του ΠΑΟΚ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του σε ένα κλειστό κλαμπ, κατά το ποδοσφαιρικό κλισέ.

Οι προηγούμενοι πέντε 100άρηδες τεχνικοί είναι οι Άγγελος Αναστασίαδης, Λες Σάνον, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Φερνάντο Σάντος και Γκιούλα Λόραντ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετράει 72 νίκες, 13 ισοπαλίες και 15 ήττες στις δύο θητείες του στον ασπρόμαυρο πάγκο, αριθμοί που τον φέρνουν στην κορυφή της σχετικής λίστας όσον αφορά στα ποσοστά επιτυχίας. Αναλυτικά η κατάταξη έχει ως εξής:

ΝΙΚΕΣ ΣΕ 100 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

  • Ραζβάν Λουτσέσκου – 72 Νίκες
  • Άγγελος Αναστασιάδης – 64 Νίκες
  • Λες Σάνον – 62 Νίκες
  • Γκιούλα Λόραντ – 59 Νίκες
  • Ντούσαν Μπάγεβιτς – 55 Νίκες
  • Φερνάντο Σάντος – 49 Νίκες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα