ΠΑΟΚ: Ασύλληπτο γκολ του Βρακά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ασύλληπτο γκολ του Βρακά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! (vid)

bet365

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Βρακάς, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό, πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Το 2014 ο Γιώργος Βρακάς έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και έγινε μέλος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ. Με τα ασπρόμαυρα εντυπωσίασε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και το 2017 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Αιγινιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα έγινε ο δεύτερος νεαρότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ.

Τον Αύγουστο του 2018, ο Βρακάς ξεκίνησε το ταξίδι του για την Ιταλία, προκειμένου να γίνει μέλος της δεύτερης ομάδας της Νάπολι. Με τους «παρτενοπέι» κατέγραψε 20 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο υπέγραψε για τρία χρόνια.

Πριν από μερικούς μήνες ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραχώρησε τον 20χρονο Γιαννιώτη επιθετικό στον Λεβαδειακό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πρόσφατα μάλιστα πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του, με τη Νίκη Βόλου.

Συγκεκριμένα στο 67ο λεπτό ο Βρακάς ανέλαβε την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και με τρομερά φάλτσα έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ της εστίας του Αποστολίδη.

Δείτε το γκολ στο 2:45:

@Photo credits: Video Screen

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα