Γκάνεα: «Ο κόσμος είναι θυμωμένος, πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα»

Γκάνεα: «Ο κόσμος είναι θυμωμένος, πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα»

Gazzetta team
Γκάνεα: «Ο κόσμος είναι θυμωμένος, πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα»

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα μίλησε για την αναποτελεσματικότητα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές αλλά και για τις συζητήσεις που έγιναν στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Ρουμάνος αμυντικός διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του λέγοντας ότι… «δεν έχουμε κερδίσει κάποιο παιχνίδι και δεν ξεκινήσαμε καλά το Πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι θυμωμένος, αλλά υποσχόμαστε ότι δεν θα ξαναγίνει αυτό. Θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, για να πάρουμε αυτούς τους τρεις πόντους που τόσο θέλουμε».

Ρωτήθηκε για τις συζητήσεις που έγιναν στο εσωτερικό της ομάδας. «Οι αρχηγοί έχουν συζητήσει με τον προπονητή, τα έχουν πει όλα, πρέπει να παλέψουμε σκληρά στα τουλάχιστον τρία επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε και να αλλάξουμε αυτό το κακό σερί. Πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα