Βόλος: Ο Μπαριέντος αναμένεται να επιστρέψει με τον Ατρόμητο

Βόλος: Ο Μπαριέντος αναμένεται να επιστρέψει με τον Ατρόμητο

Newsroom
Βόλος: Ο Μπαριέντος αναμένεται να επιστρέψει με τον Ατρόμητο

bet365

Στον Βόλο μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον Ζαν Μπαριέντος να αναμένεται να επιστρέψει στη διάθεση του Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Λαμίας, ο Βόλος πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σημειώνοντας το 2/2 σε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten για την ομάδα της Μαγνησίας.

Πλέον οι Βολιώτες στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Πέμπτη (23/9 - 20:30). Σε ένα ματς που ο Βόλος θα βρει αντιμέτωπο τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ που φέτος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αμπασκάλ αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μπαριέντος, ο οποίος έμεινε εκτός από το παιχνίδι στη Ριζούπολη την τελευταία στιγμή με ένα μικροπρόβλημα στον δικέφαλο καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα με τον Αμπσκάλ να πηγαίνει με τις γνωστές απουσίες, αυτές των Ρινέρ, Ορός και Ριένστρα. Ο Ρινέρ ανεβάζει ρυθμούς για την επιστροφή του, ενώ ο Ορός τα πάει καλά με την αποθεραπεία του και αναμένεται να γυρίσει πιο γρήγορα από την αρχική πρόβλεψη των οκτώ εβδομάδων.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα