Ο Παπαδόπουλος εξηγεί στο Gazzetta γιατί δεν γινόταν ν' αποκρούσει το πέναλτι του Βιεϊρίνια (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Παπαδόπουλος εξηγεί στο Gazzetta γιατί δεν γινόταν ν' αποκρούσει το πέναλτι του Βιεϊρίνια (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, μέσω του Gazzetta, στάθηκε στον παράγοντα «τύχη», που δεν είχε ο Αστέρας απέναντι στον ΠΑΟΚ, εκθείασε τον Πασχαλάκη και αναφέρθηκε στο πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Στο 27' του αγώνα της Τρίπολης άνοιξε ο ΠΑΟΚ το σκορ κόντρα στον Αστέρα. Τότε ο Βιεϊρίνια ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον Κανελλόπουλο.

Από εκεί και πέρα και ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεασαν, δημιούργησα ευκαιρίες και μετέφεραν το ματς στην περιοχή του Πασχαλάκη, που καθάριζε ό,τι... γινόταν στην περιοχή ευθύνης του. Χαρακτηριστικότερη ευκαιρία το δοκάρι του Μπαράλες για τους κιτρινομπλέ.

Ο πορτιέρε των Αρκάδων, Νίκος Παπαδόπουλος, από τη μικτή ζώνη του «Κολοκοτρώνης» αναφέρθηκε στον παράγοντα «τύχη», αλλά και στην άψογη εκτέλεση του Βιεϊρίνια για την οποία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να την αποκρούσει.

Σήμερα ο Αστέρα ήταν καλύτερος του ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήρθε το γκολ και η ομάδα ηττήθηκε. Γιατί συνέβη αυτό;

Υπάρχουν παιχνίδια που είσαι καλύτερος, όπως το σημερινό, αλλά δεν έχει την τύχη με το μέρος σου. Θεωρώ ότι από κακή τύχη δεν βάλαμε γκολ σήμερα και είναι άλλα παιχνίδια στα οποία δεν είσαι καλός και τα κερδίζεις.Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και γι' αυτό είναι ωραίο άθλημα.

Επεσες καλά στο πέναλτι. Τί έπρεπε να κάνεις για να το πιάσεις;

Ήταν πάρα πολύ καλή η εκτέλεση του Βιεϊρίνια. Αν θυμάστε ήταν παρόμοια μ' αυτήν του Χατζηγιοβάνη στη Λεωφόρο. Δηλαδή, θα έπρεπε να πέσω ένα δευτερόλεπτα νωρίτερα για να βγάλω τέτοιο πέναλτι. Δεν γινόταν να πέσω καλύτερα.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Το 1-0 των Θεσσαλονικιών (vid)

Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος σας έχει επηρεάσει;

Θεωρώ ότι όλες τις ομάδες τις έχει επηρεάσει αυτή η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος - όχι μόνο τον Αστέρα. Κάνεις έναν προγραμματισμό στην προετοιμασία και μετά πρέπει να την παρατείνεις για άλλες 3-4 εβδομάδες. Αυτό επηρεάζει όλες τις ομάδες και δεν θέλω να σταθώ εκεί γιατί δεν επηρέασε μόνο τη δική μας ομάδα.

Όντας και εσύ τερματοφύλακας, θεωρείς πως ο Πασχαλάκης σήμερα κράτησε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ;

Ο Πασχαλάκης έκανε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Οι τερματοφύλακες είναι μέρος του παιχνιδιού και με τις επεμβάσεις τους δίνουν νίκες στις ομάδες τους, όπως έκανε και σήμερα ο Πασχαλάκης.

Τώρα έχετε μπροστά σας τα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, με τον Αστέρα να κλείνει ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή.

Εχουμε γενικά δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, αλλά θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ αμφίρροπο και θα έρθουν αποτελέσματα που δεν θα τα περιμένει ο κόσμος. Κι αυτό είναι καλό για την ανταγωνιστικότητα και το θέαμα που βλέπουν οι φίλαθλοι. Θεωρώ ότι έχει δυναμώσει πολύ το πρωτάθλημα φέτος.

Η εκτέλεση του Βιεϊρίνια:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα