Λουτσέσκου: «Έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία και αυτό κάναμε» (vid)

Λουτσέσκου: «Έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία και αυτό κάναμε» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου: «Έπρεπε να νικήσουμε πάση θυσία και αυτό κάναμε» (vid)

bet365

Το τρίποντο, το πνεύμα αλλά και τη νοοτροπία που θέλει να χτίσει στον ΠΑΟΚ κρατάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 0-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

Για το ματς και τη νίκη: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε συζητήσει ότι έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο και πάση θυσία και αυτό κάναμε».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Είναι θέμα πνεύματος και της νοοτροπίας που θέλουμε να χτίσουμε. Ήταν μία δύσκολη περίοδος γενικότερα. Είχαμε ένα ταξίδι στο Γιβραλτάρ, ένα κακό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ. Οι μεταγραφές που ήρθαν τελευταία, δεν είχαν δουλέψει μαζί μας όπως θα θέλαμε. Είμαστε στη διαδικασία για να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες».

Για το πρόβλημα που είχε ο ΠΑΟΚ με τις αποστάσεις: «Είναι φυσιολογικό σε αυτήν τη φάση να μην έχουμε συνεχώς τέλειες τοποθετήσεις. Θεωρώ πως είχαμε τη δυνατότητα στο τρανζίσιον να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η τύχη βέβαια και παίζει το ρόλο της στο ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους».

Για τον αποκλεισμό του Καγκάβα από την αποστολή: «’Εχω να διαχειριστώ την κατάσταση με την εναλλαγή των επτά ξένων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην ομάδα, οπότε ήταν μια δική μου απόφαση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα