Λαμία - Ολυμπιακός: Μπλόκο της αστυνομίας σε οπαδούς των Πειραιωτών

Newsroom
Λαμία - Ολυμπιακός: Μπλόκο της αστυνομίας σε οπαδούς των Πειραιωτών

bet365

Περίπου 50 αυτοκίνητα με οπαδούς του Ολυμπιακού πήγαν στη Λαμία και ήθελαν να φτάσουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι αλλά τους σταμάτησε η αστυνομία.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών με περίπου 50 αυτοκίνητα έφτασαν στη Λαμία και ήθελαν να πάνε στο γήπεδο για το Λαμία - Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lamia Report ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από τη Φθιώτιδα αλλά και από Φωκίδα και Ευρυτανία, τους σταμάτησαν στο ύψος του Προφήτη Ηλία.

Θυμίζουμε ότι στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας επιτρέπεται η είσοδος μόνο με εισιτήριο διαρκείας, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι άλλων ομάδων στο γήπεδο. Κοινώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να προμηθευτούν εισιτήρια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα