Ο Ματέο Γκαρσία μπαίνει στο πλάνο για Παναθηναϊκό

Ο Ματέο Γκαρσία μπαίνει στο πλάνο για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ο Ματέο Γκαρσία μπαίνει στο πλάνο για Παναθηναϊκό

bet365

Η συμμετοχή του Ματέο Γκαρσία στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (19/9) προπόνησης δείχνει ότι ο Αργεντίνος θα επιστρέψει στον εντός έδρας αγώνα (22/9) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από μια θλάση με συνέπεια να χάσει τους δύο πρώτους αγώνες Πρωταθλήματος. Σήμερα (19/9) ανταποκρίθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι εκτός απροόπτου θα είναι στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Interwetten Superleague. Αντιθέτως, ο Λούμορ ακολούθησε και πάλι θεραπεία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Γκανέζος το παιχνίδι.

«Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022», ανέφερε η ΠΑΕ Άρης στην ενημέρωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα