Λε Ταλέκ: «Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου»

Λε Ταλέκ: «Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου»

Newsroom
Λε Ταλέκ: «Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου»

bet365

Ο Γάλλος μέσος της ΑΕΚ μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, για τον ανταγωνισμό που είναι θετικός και για τη δουλειά που έχει γίνει στις στατικές φάσεις.

Όσα είπε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ στην Cosmote TV ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ:

Απέναντι στον Ιωνικό πέτυχες γκολ, από στατική φάση, έπειτα από εκτέλεση του Πέτρου Μάνταλου. Είναι κάτι που έχετε δουλέψει στην προπόνηση ή απλώς «βγήκε» σε αυτό το παιχνίδι;

«Ναι, δουλεύουμε μαζί ήδη δύο μήνες και κάθε εβδομάδα εστιάζουμε στις στατικές φάσεις. Είναι στόχος μας, ακόμη και σήμερα δουλέψαμε πάνω σε αυτό, και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

Πολλοί νέοι παίκτες, το ρόστερ μοιάζει ποιοτικό, και στη δική σου θέση υπάρχουν αρκετές επιλογές…

«Έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα. Έχουμε καταπληκτική ατμόσφαιρα, όλοι είναι θετικοί. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προπονητή να διαλέξει παίκτες από το ένα ματς στο άλλο. Όλοι είναι έτοιμοι, αλλά πάντα είναι καλύτερο να έχεις περισσότερους παίκτες για την ποιότητα της ομάδας. Πρέπει να παλέψεις για τη θέση σου στις προπονήσεις και μετά η επιλογή ανήκει στον προπονητή».

Επειδή έντεκα καλοί παίκτες, δεν κάνουν απαραίτητα μια καλή ομάδα, πόσο σύντομα πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να δείξει πράγματα σε ομαδικό επίπεδο;

«Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να «κτίσεις» μια ομάδα. Αλλά νομίζω είχαμε χρόνο. Η έναρξη του πρωταθλήματος είχε αναβληθεί και δουλέψαμε ήδη αρκετά όλοι οι νέοι παίκτες και είμαστε έτοιμοι. Μένει τώρα να συμβεί το ίδιο και με τους παίκτες που ήρθαν τελευταία. Αλλά νομίζω, ότι είμαστε έτοιμοι και είναι η στιγμή να το δείξουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα