Άοσμαν: «Απίστευτο το συναίσθημα, πήραμε τη νίκη για τον κόσμο μας»

Άοσμαν: «Απίστευτο το συναίσθημα, πήραμε τη νίκη για τον κόσμο μας»

Newsroom
Άοσμαν: «Απίστευτο το συναίσθημα, πήραμε τη νίκη για τον κόσμο μας»

bet365

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης του Ιωνικού επί του Άρη μίλησε για το πως έζησε το ματς και για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άιας Άοσμαν στην Cosmote TV:

Για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε και τη νίκη επί του Άρη: «Παίξαμε οργανωμένα. Στο πρώτο μέρος το γκολ ακυρώθηκε, αλλά συνεχίσαμε την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος και ήρθε το γκολ. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα».

Για το σκληρό ματς που έγινε: «Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά δεν μας επηρέασε. Κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε τη νίκη για τον κόσμο μας».

Για το αν ο Ιωνικός πήρε το ματς λόγω του πάθος που έδειξε: «Ακόμα και ο Αρης θα μπορούσε να κερδίσει. Περιμέναμε την ευκαιρία μας να σκοράρουμε, το καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα