ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μάνταλος

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μάνταλος

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μάνταλος

bet365

Πρόβλημα λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, προέκυψε στις τάξεις της ΑΕΚ καθώς ο Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (17/09) προπόνησης της ΑΕΚ, ο 30χρονος αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και θα υποβληθεί σε εξετάσεις το προσεχές διάσημα.

Οπως είναι λογικό, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τον αγώνα της Κυριακής (19/09, 18:15) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, ενώ το Σάββατο (18/09) οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα