Καρμόνα: «Κόντρα στον ΠΑΟΚ η πρώτη φετινή μας νίκη» (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Καρμόνα: «Κόντρα στον ΠΑΟΚ η πρώτη φετινή μας νίκη» (vid)

bet365

Ο Νταβίντ Καρμόνα, ο οποίος αναδείχτηκε MVP από τον κόσμο του Αστέρα στο ματς με τον Παναιτωλικό, στέλνει μήνυμα νίκης ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο κόσμος του Αστέρα, μέσω ψηφοφορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέδειξε τον Ισπανό μπακ MPV για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (0-0).

Στο πλαίσιο της βράβευσής του έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει ΠΑΟΚ, αλλά και του δύσκολου προγράμματος (ΠΑΟΚ εντός, ΟΦΗ εκτός, Ολυμπιακός εντός):

«Γνωρίζουμε καλά ότι πρόκειται για τρεις δυνατές ομάδες, η καθεμία με τα δικά της χαρακτηριστικά. Ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας ανυπομονούμε να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, αυτό θέλουμε και εμείς. Είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι ως ομάδα. Περιμένουμε και ελπίζουμε στον πρώτο εντός έδρας αγώνα να κάνουμε δώρο στους φιλάθλους μας την πρώτη μας νίκη».

Για το ότι ο κόσμος τον ανέδειξε MVP:

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι ψηφίστηκα ως ο καλύτερος παίκτης στο ντεμπούτο μου από τους φιλάθλους. Σημαίναι πολλά για εμένα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και πιστεύω ότι σύντομα θα πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα