Τα εισιτήρια του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός και η προσφορά της ΠΑΕ

Τα εισιτήρια του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός και η προσφορά της ΠΑΕ

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός και η προσφορά της ΠΑΕ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (22/9, 20:30) αλλά και την προσφορά που ισχύει και για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το κόστος των εισιτηρίων κυμαίνεται από 15 ευρώ (για τις θύρες 1,3) έως και 75 ευρώ (θύρα 7) πέραν ασφαλώς των διακεκριμένων θέσεων. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης διευκρίνισε ότι… «για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ στις Θύρες 4 & 5 («κίτρινη κερκίδα») και στα δύο παιχνίδια», ενώ προσφέρει και έκπτωση η αγορά εισιτηρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς σημειώνει ότι… «σε κάθε αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προσφέρει έκπτωση 25% στην τιμή του εισιτηρίου της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Η έκπτωση ισχύει για αγορά εισιτηρίου έως την ημέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (22/09)».

Στις σημαντικές επισημάνσεις στην ανακοίνωση της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνεται και η οδηγία ότι δεν θα πωλούνται εισιτήρια την ομάδα του αγώνα. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, βάσει των οδηγιών της Γ.Γ.Α. και το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της Super League, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων την ημέρα του παιχνιδιού από το Κλεάνθης Βικελίδης. Συνεπώς, την ερχόμενη Τετάρτη (22/09) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ τόσο από την ARIS F.C. Boutique όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα