«Στον Αρη συνεχίζουμε τις επαφές για το -6»

«Στον Αρη συνεχίζουμε τις επαφές για το -6»

Newsroom
 «Στον Αρη συνεχίζουμε τις επαφές για το -6»

bet365

Η πλευρά των «κίτρινων» τονίζει πως η προσφυγή στο CAS δεν θα είναι η μόνη τους ενέργεια ώστε να «πέσει» η ποινή αφαίρεσης βαθμών που τους έχει επιβληθεί.

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα ώστε να «πέσει» η ποινή του «-6 » είναι ο Αρης. Οι «κίτρινοι» θα καταφύγουν στο CAS, όμως όπως σχολιάζουν δεν θα είναι η μόνη τους κίνηση. «Η ομάδα συνεχίζει τις επαφές με τα στελέχη της κυβέρνησης και όχι μόνο στην Ελλάδα, για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν», τονίζουν σχετικά. Μάλιστα ο Θοδωρής Καρυπίδης σχολιάζει στο περιβάλλον του πως «ο Γεραπετρίτης ότι έχει πει το έχει κάνει απέναντι στον Αρη».

Την ίδια στιγμή στο θέμα του νέου γηπέδου από τα ενδότερα του «οργανισμού Αρη» τονίζεται πως «δεν ήταν πυροτέχνημα λόγω ΔΕΘ όπως κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Θα το δείξουν οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα …».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα