Παναθηναϊκός: Γεμίζει η «φάρετρα» του Ιβάν με Βιγιαφάνιες και πιο έτοιμο Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Γεμίζει η «φάρετρα» του Ιβάν με Βιγιαφάνιες και πιο έτοιμο Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Γεμίζει η «φάρετρα» του Ιβάν με Βιγιαφάνιες και πιο έτοιμο Παλάσιος

bet365

Ο Αργεντινός μέσος τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα είναι σαφώς πιο έτοιμος, διεκδικώντας θέση στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση το «τριφύλλι» να κάνει την τέλεια πρεμιέρα, με το 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πλέον, το βλέμμα όλων στο «πράσινο στρατόπεδο» έχει στραφεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όπου το «τρίποντο» αποτελεί μονόδρομο.

Ο Παναθηναϊκός σε σχέση με προηγούμενες χρονιές διαθέτει σαφέστατα περισσότερες ποιοτικές επιλογές στο έμψυχο δυναμικό του και ο Σέρβος τεχνικός θα έχει και πάλι διαθέσιμο τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος εξέτισε τιμωρία μίας αγωνιστικής στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Αργεντινός μέσος μπορεί να προβλημάτισε άπαντες με την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του στο επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί μία ποιοτική λύση στο δημιουργικό κομμάτι και να διαθέτει το υψηλότερο συμβόλαιο του συλλόγου.

Από κει και πέρα, ο Γιοβάνοβιτς θα έχει ακόμη ένα σοβαρό υποψήφιο για το αρχικό του σχήμα και αυτός είναι άλλος από τον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο «Τούκου» έκανε ντεμπούτο με τον Απόλλωνα, έπαιξε είκοσι λεπτά και καθημερινά μπαίνει ολοένα και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και στα «θέλω» του 59χρονου τεχνικού. Από την στιγμή που θα έχει περισσότερες προπονήσεις σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και θα έχει ανεβάσει τον δείκτη της προσαρμογής του, θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» σε ένα από τα δύο «φτερά» της επίθεσης.

Όσον αφορά τον Μαουρίσιο που έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, αυτό έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, αναμένεται να μπει είτε την Τετάρτη είτε την Πέμπτη στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα