Αστέρας Τρίπολης: Αισιοδοξία για Ριέρα ενόψει ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Αισιοδοξία για Ριέρα ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αντριάν Ριέρα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στο ματς με τον Παναιτωλικό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι παρών στο ματς με τον ΠΑΟΚ (19/9, 20:30).

Την ερχόμενη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κολοκοτρώνης. Οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούν να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Λουτσέσκου, λόγω του ότι οι Αρκάδες θα επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο (όπως θα συμβεί και με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράσταβατς δεν θα υπολογίζει στον Αλί Μπαμπά και στον Τίλικα, ενώ ο Σονί άρχισε να μπαίνει σε πρόγραμμα επανένταξης κανονικών προπονήσεων μετά το πρόβλημα που αποκόμισε στον τελικό του τουρνουά του Βόλου με την ομώνυμη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το ευχάριστο για τους κιτρινομπλέ είναι πως ο Ριέρα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δεν έχει κάτι σοβαρό στον τετρακέφαλο και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής. Πάντως, μένει να δούμε αν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων σήμερα το απόγευμα ή αύριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα