Λουτσέσκου για τους τερματοφύλακες: «Πρέπει να τους προστατεύουμε, μέσα στη χρονιά αυτοί θα μας σώσουν»! (vid)

Λουτσέσκου για τους τερματοφύλακες: «Πρέπει να τους προστατεύουμε, μέσα στη χρονιά αυτοί θα μας σώσουν»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Λουτσέσκου για τους τερματοφύλακες: «Πρέπει να τους προστατεύουμε, μέσα στη χρονιά αυτοί θα μας σώσουν»! (vid)

bet365

Πλήρη κάλυψη στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που επιμένει να στηρίζει τους δύο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Τι είπε για τη χρησιμοποίηση του Σέρβου, αντί του Πασχαλάκη.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο της (νέας) κουβέντας γύρω από τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ. Το τραγικό λάθος του Σέρβου γκολκίπερ υποχρέωσε τους «ασπρόμαυρους» σε ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στηρίζει τόσο τον Ζίβκοβιτς, όσο και τον Πασχαλάκη, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Είναι εύκολο μετά από το παιχνίδι και ένα τέτοιο αποτέλεσμα να ανοίξεις μια κουβέντα για τους τερματοφύλακες και να υποστηρίξεις ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γκολκίπερ. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό, πιστεύω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση γύρω τους, κάποιες φορές οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται περισσότερη αυτοπεποίθηση. Περιμένω από αυτούς τους δύο (σ.σ. Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης) να παραμείνουν δυνατοί, γιατί είναι επαγγελματίες, παραμένουν οι τερματοφύλακες μας, πρέπει να τους προστατεύσουμε, να τους δώσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται, γιατί είμαι σίγουρος ότι μέσα στη χρονιά θα τους χρειαστούμε και θα είναι αυτοί που θα μας σώσουν. Υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση και δεν θα πρέπει να ασκείται περισσότερη πάνω τους», είπε και συνέχισε τονίζοντας:

«Είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις έναν γκολκίπερ, αλλά πρέπει να δούμε ότι και μεγάλοι τερματοφύλακες στον κόσμο κάνουν λάθη. Όταν αγωνίζεσαι με τέτοια μεγάλη πίεση, είναι φυσιολογικό να έρθουν και τέτοια μεγάλα λάθη. Δεν ξέρω αν στην περίπτωση του Ζίβκο, τι ρόλο έπαιξε και ο αγωνιστικός χώρος, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν είναι αυτή η κουβέντα που πρέπει να γίνει».

Αναφορικά με την απόφαση του να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και να παραμείνει στον πάγκο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε:

«Αποφάσισα να ξεκινήσω με τον Ζίβκοβιτς γιατί ήταν μαζί μας αυτές τις δύο εβδομάδες της διακοπής, ήταν σε καλή κατάσταση και πνευματικά στις προπονήσεις, έπαιξε καλά στο φιλικό με τη Βέροια, την ίδια στιγμή αντιλήφθηκα πως γύρω από τον Πασχαλάκη υπήρχε μια μεγάλη πίεση, επιστρέφοντας από την εθνική ομάδα, κυρίως στο πνευματικό κομμάτι, γι’ αυτό αποφάσισα να τον αφήσω στον πάγκο έτσι ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί και να προσαρμοστεί λίγο καλύτερα στα δεδομένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα