Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Τικίνιο και Ελ Αραμπί δεν σκοράρουν φάτσα με το τέρμα (vid)

Απίστευτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 86' με τους Τικίνιο και Ελ Αραμπί να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Ονιεκούρου.
Οι μεγάλες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο συνεχίστηκαν με αυτή στο 86' ίσως να είναι και η μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα ο Ονιεκούρου έφυγε ωραία από αριστερά και γύρισε στους Τικίνιο και Ελ Αραμπί που ήταν αμαρκάριστοι, αλλά προ κενής εστίας κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα των «κυανόλευκων».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.