Βόλος: Εκτός ο Νίνης ενόψει Λαμίας

Βόλος: Εκτός ο Νίνης ενόψει Λαμίας

Newsroom
Βόλος: Εκτός ο Νίνης ενόψει Λαμίας

bet365

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα απέναντι στη Λαμία, με τον Σωτήρη Νίνη να αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

Ο Βόλος κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (12/9 - 18:15) στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος τη Λαμία, με τον Νίνη να μένει τελικά εκτός αποστολής καθώς ένας μικροτραυματισμός δεν του επέτρεψε να μπει στα πλάνα του Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

Οι άλλες απουσίες για τον Ισπανό τεχνικό ήταν οι γνωστές με τους Ριένστρα, Ορός και Ρινέρ. Ο τελευταίος αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Αμπασκάλ.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κότνικ, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοιτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα