Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης: Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια

Newsroom
Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης: Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20.30, Cosmote Sport 2), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League Interwetten έχουν ήδη εξαντληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια -με τους περιορισμούς που προκύπτουν λόγω της πανδημίας- του αποψινού αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχουν εξαντληθεί. Επομένως η διαδικασία απόκτησης εισιτηρίου μέσω της Ticket master έχει κλείσει. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της ομάδας που απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα