ΠΑΟΚ: Αποστολή με προεπιλογή ενόψει πρεμιέρας με τον ΠΑΣ (pic)

Newsroom
ΠΑΟΚ: Αποστολή με προεπιλογή ενόψει πρεμιέρας με τον ΠΑΣ (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας (12/09, 19:00) και ο Ρασβάν Λουτσέσκου έκανε την… προεπιλογή του αναφορικά με την αποστολή.

Την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πραγματοποίησαν οι «ασπρόμαυροι» το πρωί του Σαββάτου (11/09).

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, έδωσαν έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε πραγματοποιήθηκε ελεύθερο δίτερμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ελ Καντουρί, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες και του Ίνγκι Ίνγκασον που δούλεψε ατομικά στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να συμπεριλάβει 22 παίκτες, εκ των οποίων κι έξι ξένοι. Η λογική είναι ότι ο προπονητής θέλει να έχει περισσότερες επιλογές και για το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Από την προεπιλογή θα κοπούν δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο ένας θα είναι ξένος, ώστε να καταλήξουμε στην τελική 20άδα που περιλαμβάνει πέντε ξένους.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης,Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Άκπομ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα