Ολυμπιακός: «Φεύγουν» με αυξημένους ρυθμούς διαρκείας και εισιτήρια για Ατρόμητο και Αντβέρπ

Ολυμπιακός: «Φεύγουν» με αυξημένους ρυθμούς διαρκείας και εισιτήρια για Ατρόμητο και Αντβέρπ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Φεύγουν» με αυξημένους ρυθμούς διαρκείας και εισιτήρια για Ατρόμητο και Αντβέρπ

bet365

Ο κόσμος της ομάδας του Ολυμπιακού δείχνει ξανά ότι παραμένει στο πλευρό των πρωταθλητών Ελλάδας ενόψει των αγώνων με Ατρόμητο και Αντβέρπ.

Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά βάσει Νόμου, θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή την ημέρα του αγώνα. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται πάντως με αμείωτους και αυξημένους ρυθμούς.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού σπεύδουν να κλείσουν μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ πλέον οι επίσημοι εντός έδρας αγώνες είναι προ των πυλών. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Παράλληλα το Σάββατο (11/9) είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτήριων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο από τα εκδοτήρια, αφού την Κυριακή (12/9), ανήμερα του αγώνα, βάσει Νόμου, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν. Μεγάλη είναι η προπώληση των εισιτηρίων τόσο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και για αυτό με την Αντβέρπ, για το οποίο επίσης θα διατίθενται τα εισιτήρια το Σάββατο (11/9) από τα εκδοτήρια.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν πάντα στα υπ' όψιν τους πως με την ισχύουσα κατάσταση, ανήμερα των αγώνων του πρωταθλήματος τα εκδοτήρια για την αγορά εισιτήριου δεν θα λειτουργούν. Η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα