Απόλλων: Με Μπρούνο Άλβες στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Απόλλων: Με Μπρούνο Άλβες στην αποστολή για τον Παναθηναϊκό

bet365

Με το μεγάλο αστέρι της θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στην πρεμιέρα της Super League Interwetten.

Ο Μπρούνο Άλβες θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Απόλλων Σμύρνης δεν θα έχει διαθέσιμο τον Μαρτίνες που επανήλθε μετά τον τραυματισμό του και κάνει προπονήσεις αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (Σάββατο, 11/9/2021, 20:30).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Βέρχουλστ, Κότσαρη, Τουτουαρίμα, Μπαξεβανίδη, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Ράιλι, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Ματέι, Παπαγεωργίου, Σάχλι, Φαν Λα Πάρα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα